Novice

10. Slovenski forum inovacij

Imeli smo se fantastično, navezali nove stike, razširili svoja obzorja… Obiskali so nas tudi sorodniki in prijatelji, kar pa da celotnemu delu še dodatno vzpodbudo in ja tudi to je del podjetništva. Hvala vsem!

Preberi več

Vabljeni na 10. Slovenski forum inovacij

17. – 18. novembra bo EASEBelt med razstavljenimi inovacijami prisoten na Slovenskem forumu inovacij v Šempetru pri Gorici! Omogočen bo PROST VSTOP za vse obiskovalce. Vabljeni! Celoten katalog inovacij si lahko ogledate na povezavi: http://www.foruminovacij.si/sfi/katalog-inovacij

Preberi več

iENA 2015 (Nuremberg, Germany) 29.10. – 1.11.2015

Združenje inovatorjev IFIA s sedežem v Ženevi je omogočilo našemu idejnemu vodji g. Srečku Pisniku predstavitev izdelka EASEBelt na mednarodnem sejmu inovacij iENA 2015 (international inventions event) v Nurnbergu, kjer je izdelek dobil zlato priznanje. Veseli smo, da so prepoznali uporabnost izdelka in nam tako dodali še večji zagon pri reševanju svetovnega problema.

Preberi več

Dobro je vedeti!

Današnji življenjski slog veliko bolj zahteva sedenje kot gibanje. Naše telo ni ustvarjeno  za sedeče življenje. Vendar radi sedimo.  Pravijo, da smo ljudje prilagodljivi. Po navadi smo zleknjeni na stolu z ukrivljeno hrbtenico in povešenimi rameni.  Sčasoma se prilagodimo  na bolečine, ki se pri našem sedenju pojavijo. Tudi na nepravilno sedenje se navadimo. Pravijo, da kratkotrajno sedenje lahko odpravi stres

Preberi več

Se vidimo na celjskem sejmu!

MOSov podjetni talent 2015 Z izdelkom EASEBelt smo postali MOSov podjetni talent 2015 in bomo svoj projekt predstavili na največjem sejemsko poslovnem dogodku v Sloveniji, 48. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, ki bo potekal na celjskem sejmišču od 8. do 13. septembra 2015. Obiščite nas!

Preberi več